Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Popovača, 28. kolovoza 2011. | 28.08.2011.

Zajedničko slavljenje u Popovači

 

Dana 28. kolovoza 2011. godine u središnjoj prostoriji Doma kulture u Popovači održano je zajedničko slavljenje pet zajednica. Uz domaćine Kršćansku zajednicu Popovača, bili su i braća i sestre iz Evanđeoske pentekostne crkve (EPC) Sisak, EPC-a Garešnica, EPC Daruvar te EPC Požega.

 

Zajedničkom slavljenju prisustvovali su brat Vedran Đulabić, tajnik EPC RH s obitelji, te sestra Marija Koprivnjak, članica prezbiterija EPC RH koja je dala i osobno svjedočanstvo. Također su slavlju nazočili i gosti iz Baptističke crkve Petrinja te crkve Riječ Života. Ukupno je sudjelovalo šezdesetak osoba.

 

Propovijed je održao brat Robin Plant, profesor na ETF-u Osijek. Slavljenje su vodili mladi brat i sestra Matej Sakač i Dina Dizdarević iz Garešnice, a posebno zadovoljstvo bila je nazočnost gostiju iz grada koji su po prvi put čuli Božju Riječ.

 

Nakon programa od oko sat i pol nastavilo se sa zajedničkim druženjem uz zakusku koji su pripremile sestre iz svih navedenih zajednica.

 

 

Tomislav Putrić, voditelj Kršćanske zajednice Popovača