Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Rijeka, 31. prosinca 2016. | 31.12.2016.

Zajedničkim bogoslužjem proslavljen Božić

 

Rijeka, 25. prosinca 2016. (IBA) - Već tradicionalno, vjernici riječkih evanđeoskih crkava zajedničkim bogoslužjem proslavljaju Božić.

Pastoralni centar ‘Riječ i život’ ugostio je 25. prosinca 2016. godine vjernike Evanđeoske pentekostne crkve ‘Krista Kralja’, Kristove i Baptistčke crkve, te njihove goste i prijatelje kako bi na božićno jutro zajedno proslavili Boga za najveći dar koji je dan čovjeku i cjelokupnom stvorenju: na Emanuelu – Bogu koji je vazda s nama i za nas.

Slavljenje su predvodili glazbenici okupljeni oko RiStream banda i zbor Baptističke crkve. Cijeli niz božićnih pjesama uveo je okupljenu zajednicu u razmišljanje o Riječi koju je s okupljenima podijelio Milan Špoljarić, pastor EPC ‘Krista Kralja’. Gospodnju večeru je predvodio Giorgio Grlj, pastor Baptističke crkve, u zajedništvu sa starješinama Đurom Pejkanovićem iz Kristove crkve i Đurom Perkovićem iz EPC-a.

(preuzeto s pev.com.hr)