Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 25. prosinca 2012. | 25.03.2013.

Prikazivanje filma COURAGEOUS - HRABAR

 

U siječnju 2013. u Evanđeoskim pentekostnim crkvama u Hrvatskoj započelo je prikazivanje filma Courageous, dugo očekivanog četvrtog filma Sherwood pictures, snimljenog 2011. Film je prikazan samo u Americi i Kanadi u 1100 kino dvorana i bio 4 tjedna na top 10, a koristiti se kao alat u obnovi obitelji u crkvama, ili kao sredstvo evangelizacije.

 

 

 

Radnja filma odvija se oko četvorice pouzdanih policajaca koji dobro obavljaju svoj posao, ali uz druženje otkrivaju da njihovo očinstvo ne ispunjava Božje standarde.

Nakon tragedije u obitelji jednog od policajaca shvaćaju da se trebaju vratiti u odnos s nebeskim Ocem i obnoviti temeljne kršćanske vrijednosti.

Film svakako treba pogledati. To je priča puna akcije, suza, nježnosti, smijeha, muškosti i odlučnosti koja treba krasiti muškarce.

Radnja filma poziva očeve da preuzmu odgovornost za svoje domove i obitelji. Da budu hrabri u najvažnijem području života. Film završava s uzvišenom dekleracijom  s kojom preuzimaju odgovornost ljubavi i služenja Bogu i svojoj obitelji.

Nakon filma postoji mogućnost nastavka rada u malim grupama.

Više o filmu na: www.courageousthemovie.com

Igor Vrgoč

pastor EPC „Isus, svjetlo svijeta“

Pozivnice

Plakat A4

Plakat A3

Brošura