Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Garešnica, 05. lipnja 2016. | 17.06.2016.

Održano tradicionalno evangelizacijsko druženje Salaš

 

U nedjelju, 05. lipnja 2016. godine održana je evangelizacijska služba na otvorenom, na Salašu, prekrasnom imanju pokraj Garešnice u organizaciji EPC Kristijani iz Garešnice.

Ovakve službe se tradicionalno održavaju već 15 godina barem dva puta godišnje. "Salaš" je prekrasno imanje kraj same Garešnice u vlasništvu bračnog para, članova navedene crkve.

Službi su prisustvovali, uz članove domaćine, njihovi prijatelji, članovi okolnih zajednica i više njihovih pastora. Zajedništvo je predvodio pastor Branko Banić, propovijedao je tajnik EPC RH Vedran Đulabić, a svjedočanstvo je podijelio brat Vlado Rokić.

Propovijedana je Riječ iz Djela apostolskih i prvom kršćanskom mučeniku Stjepanu te njegovom primjeru danas za nas. Propovijed je bila jako pomazana i ohrabrujuća.

Nakon službe smo imali zajednički ručak i ugodno višesatno zajedništvo. Čak nas je i vrijeme poslužilo, a svi smo kući otišli potpuno blagoslovljeni.

Sljedeći Salaš planira se 28. kolovoza 2016.