Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 11. studenog 2016. | 09.11.2016.

Nogometom svjedočiti vjeru u Gospodina

 

U petak, 11. studenog 2016. godine, u 18 sati u prostorijama Baptističke crkve (BC) Malešnica, održati će se druženje i zajedništvo s ekipom bivših brazilskih profesionalnih nogometaša.

Nakon toga, na sportskom terenu Megaton kod škole Ivana Cankara (Črnomerec - http://www.sportme.eu/v/sportska.dvorana.megaton)  održati će se utakmica između predstavnika zagrebačkih evanđeoskih crkava i gostiju iz Brazila, a održati će se i utakmice između veterana te mladih iz evanđeoskih crkava.

Cilj ovog druženja i nogometnih susreta je dio misije bivših brazilskih profesionalnih nogometaša, a to je promicanje kršćanskih vrijednosti kroz sport i zajedništvo.

Oni su dio tzv. UCE Brasil grupe bivših profesionalnih nogometaša, koji putuju po svijetu nakon završetka karijere te svjedoče svoju vjeru u Gospodina.

U Hrvatskoj će održati nekoliko sportskih i humanitarnih susreta, a više o tome može se pogledati na linkovima.

http://sibenskiportal.rtl.hr/2016/11/09/na-baldekinu-ce-se-zaigrati-brazilska-malonogometna-samba-prihod-ide-kamencicima/

http://www.zgprsten.hr/sport/brazilci-u-vrbovcu-za-dva-tjedna.aspx