Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Vinkovci, 25. rujna 2014. | 25.09.2014.

Molitva blagoslova povodom početka nove školske i vjeronaučne 2014/2015 g.

 

U subotu 13. rujna 2014. s početkom u 10 sati, okupljene učenike OŠ i mlade u Pastoralnom centru Crkve Božje u Vinkovcima, pozdravio je domaći pastor David Hvala. Na susretu nazočnim vjeroučenicima i roditeljima pozdravnu riječ je uputio i nadglednik Crkve Božje u RH, Matej Lazar Kovačević, naglasivši da uz vjeroučitelje u odgovornoj službi vjeronauka je dragocjena i neizostavna suradnja roditelja! Pojam odgovornog roditeljstva, neizostavno je u očekivanju uspjeha u razvoju zdrave i cjelovite osobe, istaknuto je, valja biti zbiljsko i prakticirano.

Molitva blagoslova povodom početka nove školske i vjeronaučne 2014/2015 g. Vjeroučitelj David Kovačević je dao naputke s razine sadržajnog i izvedbenog programa vjeronauka za tekuću godinu. Kroz susret smo svi zajedno motivirani na dublje i prisnije međusobno zajedništvo, prožeto u ljubavi i vjernosti Isusa Krista, Gospodina našega! Na zaključku je učinjena molitva blagoslova s iščekivanjem da provedba vjeronauka doprinese odgoju i obrazovanju naše djece, bude u prilog promicanju trajnih vrijednosti kraljevstva Božjeg, na doprinos široj zajednici Lijepe naše!

9/2014, David Hvala

preuzeto s www.crkvabozja.hr