Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Orahovica, 25. srpnja 2014. | 27.07.2014.

Kampiraju i daju krv

 

 

 

 

Svake godine mladi iz Kampa Evanđeoske pentekostne crkve Betanija u Orahovici, organiziraju humanitarne i dobrovoljne akcije, a ove godine odlučili su se za akciju darivanja krvi.

U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Orahovica, kojemu je ovo bila vanredna akcija  i Transfuzijskim centrom KBC Osijek, u četvrtak (24. srpnja) su darivali krv. Predstavnik Organizacijskog odbora kampova za  mlade Ratko Medan kazao je da je većina sudionika kampa pokazala   solidarnost i humanost prema ljudima u potrebi, a mnogima od njih to je bilo prvo  darivanje krvi. Krv su darivali Antonela Bakić, Danijel Benko, Antun Benčina, Petra Bohall, Roko Bunčić, Palma Dizdarević, Vladimir Ferdelja, Damir Fuchs, Matej Hochbaum, Danijel Jambrek, Matko Klobučar, Ljupko Knjeginjić, Luka Koncoš, David Krpan, Ivan Krpan, Mihael Majetić, Ratko Medan, Martin Milošević, Anita Mudroh, Dora Mužević, Marko Romanjik, Matej Sakač, Denis Skrenković, Marina Sokol, Marko Tunjić, Dražen Turinski, Antonija Valentić i Sara Vasiljević.

Klinička bolnica Osijek  i Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica zahvaljuju darivateljima krvi na iskazanoj humanosti i dobrom odazivu na akciju. Odazvalo se  42 darivatelja krvi a 29 ih je moglo sudjelovati u akciji.

(preuzeto s www.radioorahovica.com/)