Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Skopje (Republika Makedonija), 24. studenog 2017. | 24.11.2017.

Bog je u pokretu

 

U Republici Makedoniji se 29. listopada 2017. godine obilježavalo 500 godina reformacije, kada se oko 1.000 braće i sestara iz različitih crkvi iz cijele Makedonije okupilo da hvale Boga za svoje veliko djelo u prošlosti, slaveći svoj posao i pozicionirajući se u Njegovim rukama za dane koje dolaze.

Mjesec dana prije toga, 29. rujna, obilježavao se i početak nove (stare) vizije Evanđeoske crkve u Republici Makedoniji, koja će graditi još 100 crkava. Ovog puta se iz Seula, Koreja, pridružila crkva u ovom nastojanju. Crkva SaRange došla je ka crkvama iz Makedonije kako bi ohrabrili braću i sestre na tom putu Božje vizije.

Nedavno je i na molitvenoj nedjelji u Europi, koja se dogodila u Londonu, istaknuto kako i druge europske zemlje imaju istu viziju sadnje novih crkava! Bog je u pokretu! Hvala Gospodu!

I ovoga ljeta makedonske crkve su imale krštenja. Ove godine u lokalnoj crkvi u Skopju petero ljudi se krstilo.

S druge strane, i dalje se provodi Alpha tečaj, na kojem se otvaraju srca i svjedoče o Božjem miru u životima pojedinaca.